UROLÓGIAI MAGÁNRENDELÉS BUDAPEST 18. KERÜLETÉBEN

BETEGCENTRIKUS ELLÁTÁS KORSZERŰ DIAGNOSZTIKAI ESZKÖZÖK

Modern ultrahang készülék, hólyagtükrözési műszerek (uroflométer, flexibilis és merev cisztoszkóp, videó cisztoszkópia) szövettani mintavételi lehetőség (ultrahangvezérelt biopszia)

RÖVID ELŐJEGYZÉSI IDŐ

VIZSGÁLATI IDŐPONTOK PONTOS BETARTÁSA

KELLEMES KÖRNYEZET

A Béke téri Egészségügyi Szolgáltató Kft. (1182 Budapest, Üllői út 761.) megnyitotta Urológiai Magánrendelését, ahol rövid határidőn belül tudjuk Önöket urológiai problémákkal fogadni. Férfiaknál leggyakrabban a húgycsőfolyás, vesetáji görcsök, az életminőséget negatívan érintő here, gáttáji fájdalmak, kínzó vizelési ingerek, a szexuális életet korlátozó merevedési zavarok okoznak gondot

Időskorban a prosztata megnagyobbodással összefüggő tünetek dominálnak: Gyakori/szakaszos/gyenge sugárban történő vizelés. Ilyen esetekben a természetes és gyógyszeres kezelési lehetőségek közül választjuk ki az Önnek legjobban megfelelőt.

A fiatal nőknél a gyakori felfázások és azok szövődményeként kialakuló lázzal járó vesegyulladások, terhességi urológiai panaszok kezelésében tudunk segíteni. Harmincas évek után a fiatalkori ismétlődő heveny hólyaghurutokat követően kialakuló, nehezen gyógyíthatóvá váló visszatérő, krónikus hólyaghurut kezelését vállaljuk. Ebben a korcsoportban kezdenek elviselhetetlenné válni a húgyhólyag és záróizmok kóros működésével kapcsolatos sürgős vizelési ingerek, illetve köhögés, tüsszentés testhelyzet változtatásra jelentkező vizelettartási nehézségek (inkontinencia). A tünetek csökkentésére/ megszüntetésére komplex terápiás lehetőséget tudunk ajánlani.

Férfiakról és nőkről negyvenes évek közepétől mindkét nem egyaránt az urológiai régiókat (vesék, húgyhólyag, férfiaknál a prosztata) érintő rosszindulatú daganatok időbeni felismerése rendkívüli jelentőségű, mert így válik lehetővé a helyi progresszió és a távoli áttétképzés megelőzése. Nagyon sokszor tünetmentesen fejlődnek a tumoros betegségek, vagy csak minimális panaszokat okoznak (pl. egyszeri véres vizelés). Ezek kizárására/igazolására ajánljuk időszakos szűrővizsgálatunkat, amely vérvételből és urológiai ultrahang elvégzéséből áll.

A rendelésen biztosítjuk pacienseink számára a vizsgálati időpontok pontos betartását, a nagy szakmai felkészültséggel, empátiával és diszkrécióval rendelkező személyzetet, és a kellemes légkört.
Az ambulancián kezeltek figyelmét évente felhívjuk az egészségügyi vizsgálat frissítésére.

Urológiai magánrendelésünk szakorvosa: dr. Nagy Félix főorvos, aki hosszú éveken keresztül dolgozott a Semmelweis Egyetem Urológiai Klinikáján és a Honvéd Kórház Urológiai Osztályán.

HA UROLÓGIAI PROBLÉMÁJA VAN, FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL!

ELŐJEGYZÉS: +36 30 606-3554

ÉRDEKLŐDÉS: idopont@beketerieuszolgaltato.hu

Az ambulancián kezeltek figyelmét évente felhívjuk az egészségügyi vizsgálat frissítésére

Áraink
Urológiai magánrendelés – hasi ultrahang – Budapest